Etter å ha lagt ut to innlegg med Divine sjokolade i fokus, får dere nå et tredje..
Amie har laget kjempegode sjokoladetrøfler av mørk sjokolade med bringebær, ingefær/appelsin og litt hvit sjokolade,.rullet i kokos, havsalt, makedamia og para-nøtter.
Det finnes utallige oppskrifter på sjokoladetrøfler og man kan lage sine helt egne varianter. Selv laget jeg dem veldig enkle i første omgang, slik at den rene Divine-smaken kommer fram.
Kom innom for en liten smaksprøve,da vel! :)
Sjokoladetrøfler
3 ss kremfløte
1 ss usaltet smør
100 g Divine sjokolade (70% mørk, hvit, etc.)
Valgfritt: 50-100 g valgfri Divine sjokolade til dypping/lag 2.
Slik gjør du:
Ha smør og fløte i vannbad. La det koke i et minutt,rør litt og ta deretter
kjelen av varmen.
Brekk sjokoladen i biter og ha den i kjelen.
Rør til sjokoladen har smeltet.
Hell sjokoladeblandingen i en
bakepapirkledd form, og sett den i kjøleskapet i 1-2 timer, til blandingen er
fast.
Del sjokoladeblandingen i biter av valgfri størrelse og trill dem til kuler.
Sett kulene i kjøleskapet i ca 30 minutter.
Valgfritt: Smelt melkesjokoladen over
vannbad, og la det avkjøles litt. Dypp deretter kulene i den smeltede
sjokoladen. (dersom du ønsker et tynt lag hvit/mørk sjokolade utenpå selve sjokoladekjernen)
Oppbevar trøflene kjølig.
Lykke til! :))
"Chocolate Makes The World Go Round"
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar