fredag 3. mai 2013

30% på utvalgte Sensatia ansikts-produkter, og info om produktene!

Nå har vi 30% på diverse Sensatia ansiktsprodukter. De er nøye sammensatt for å optimalisere din hudtype og for pleie etter behov.
Produktene blir lagd på Bali og bruker både lokale råvarer og arbeidsresursser.
basert på Aloe Vera, Shea, jojoba olje og eteriske oljer virker de utrolig nærende og behagelige på huden. De er dessuten lagd av 100% naturlige råvarer og inneholder ikke kjemikalier eller hormonforstyrrende parabener.
Nedenfor er mer utfyllende informarsjon om de produktene vi har på tilbud.


 
 
ANSIKTSRENS

Acne eradicator facial cleanser

En mild ansiktsrens og sminkefjerner for hud som trenger ekstra omsorg ved uren hud og akne

Hovedingrediensene aloe vera og kaldpressed jojobaolje gir næring og balanserer talgproduksjonen i huden. Ekstrakter av tamarind, gotu kola og fransk leire trekker ut urenheter. Eteriske oljer av tea tree, sitron og pepperminte virker bakteriedrepende og antiseptisk. Forhindrer fremkomsten av kviser og sorte prikker

Cleopatra's rose facial cleanser

En nærende ansiktsrens og sminkefjerner, som pleier og gir glød til kombinasjonshud, men også for deg som ønsker å ivareta en balansert hud

Eteriske oljer fra geranium, sitronskall og roseblader støtter cellefornyelse i huden, som virker positivt på hud som er utsatt for daglig utfordringer som forurensning, ”kontorhud” og skiftende klima. Ekstrakter fra jordbær og hibiskus tilfører oppstrammende c-vitaminer og beskytter mot uv-stråling.

Green tea & tamarind facial cleanser

Forfriskende ansiktrsrens og sminkefjerner for lett irritert og sår hud

Tamarind og grønn te virker beroligende og helende på sår og sensitiv hud. Tamarind er også ypperlig for å tilføre antioksidanter til huden, samt at den virker anti-aging.
Sammen med fransk grønn leire, stjernefrukt ekstrakt og eteriske oljer av limeskall, lavendel og ingefær får du en komplett sammensetning som etterlater huden smidig og beskyttet.

 ANSIKTSTONER
 
 
Cleopatra's rose facial toner

Velduftende og energigivende toner for ansiktet.                                             Benyttes etter bruk av Cleopatra’s rose facial cleanser, eller som en forfriskning midt på dagen.
En fyldig duft av rose og geranium gir en oppkvikker i hverdagen. Ekstrakter av jordbær, hibiskus, drue og ginseng gir et påfyll av næring til huden. Stimulerer kollagenproduksjonen i huden som har en oppstrammende effekt.


 

 

Chamomile tea facial toner

En beroligende, søt og mild toner for ansiktet, for sensitiv til normal hud.
 Fin å bruke etter Acne eradicator facial cleanser

En lett og stimulerende blanding basert på lindrende aloe vera juice, honning, blå –og hvit kamille. Virker beroligende ved lett rødlighet,urenheter eller eksem i huden. Ekstrakter som grønn te, stjernefrukt, gotu kola og papaya reparer hudvevet, styrker blodårene og har en positiv effekt på arrvev og fine linjer rundt øyne og munn.

Sandalwood dream facial toner

Ansiktsvannet virker stabiliserende på en kombinasjonshud. Egnet for normal til fet hud. Fin å bruke etter Cleopatra’s rose facial cleanser og Green tea & tamarind facial cleanser

En frodig blanding bestående av aloe vera juice, sandeltre, cypress, rose og palmerosa. Gir fuktighet til huden og er fin mot akne og fine linjer. Rose er gunstig for hormonbalansen, samtidig som den tilfører fukt og er bakteriedrepende og fin for humøret


1 kommentar:

  1. Jeg måtte jo snope meg "Acne Eradicator Facial Cleanse" idag.. Den er helt fantastisk! Huden føles såå ren og fresh etter bruk. Bruker den morgen som kveld, og også som sminkefjerner. Hurra for Sensatia! <3

    SvarSlett