onsdag 3. juli 2013

Ikke en hvilken som helst sko, men VIVO BAREFOOT-sko!






“THE FOOT IS A MASTERPIECE OF ENGINEERING AND A
WORK OF ART”
LEONARDO DA VINCIFOOT

Tidligere Terra Plana, nå Vivo barefoot skaper utrolig behagelige og fleksible sko. De har et design og en såle de kaller hex-a-flex, som tillater full bevegelighet for tær og vrist. Deres innovative design, vil bidra til å trene opp foten og gi god stabilitet, bedre positur og mindre belastning på hofte og rygg.
Skoene har en punkteringsfri-garanti og er anvendelige å bruke på asfalt, så vel som ute i vilt terreng.




Visste du...
Foten alene gir 70% av informasjonen hjernen trenger for å kunne vite hvordan du skal bevege deg fritt og helsevennlig. Det heter propriosesjon        (menneskers evne til å avgjøre sine egne kroppsdelers posisjon).
Sålene til Vivo barefoot støtter denne funksjonen, slik at du får optimal sensorisk tilbakemelding til hjernen, som gir bedre grep og beskyttelse av foten.

Vivo barefoot har et tett samarbeid med deres fabrikker i Kina og Portugal. Hver fabrikk er nøye plukket ut, for å møte deres standard med tanke på miljø -og sosiale faktorer. Deres fabrikker følger retningslinjer for å møte de internasjonale kravene for et sikkert arbeidsmiljø.
 
Vivo barefoot jobber hardt for å hele veien forbedre seg selv, og deres produkter, som har positive ringeffekter for miljøet.

  • Bruke oppdaterte og moderne teknikker for å lage lettere produkter, utvikle sko som trenger færre deler og mindre behandling. Tilsammen har denne reduseringsprossen en positiv effekt på belastningen av miljøet vårt.
  • Fokus på å benytte lokalt råmateriale som er mulig å få tak i, i nærheten av fabrikkene, for å unngå unødvendig transport.
  • Bruke resirkulert materiale når mulig, inkludert PET (recycled plastic bottles), resirkulerte skosåler, resirkulerte tekstiler og skumgummi fra senger. 
  • Benytter søm eller støping, for å unngå unødvendig bruk av lim. Hvis de bruker lim, er det som regel vannløslig kjemikalier som blir brukt. Mye tid går på å gjøre grundig research for å finne de mest miljøvennlige alternativene. 
I serien deres har vi både støvletter, pumps, hverdagssko og ballerinasko(veganske)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar