tirsdag 14. februar 2012

Mmm..sjokolaaadeee!

Gratulerer med Valentines-dagen, alle sammen!
Vi synes jo at man skal feire kjærligheten året rundt, men vi må jo innrømme at det er litt ekstra kjekt å få en liten oppmerksomhet på en dag som denne! :)
Vi har deilig sjokolade fra Divine, vanlig eller med ulike smaker. Kakaobønnene kommer fra et Kuapa Kopoo i Ghana. Fantastisk mørk sjokolade med ingefær & appelsin, mørk sjokolade med mintcrisp, melkesjokolade med kaffesmak osv. Og dersom du vil skrive noen søte ord til din kjære, har vi kjempefine håndlagde kort fra Rwanda også.

Sjokolade er en populær liten oppmerksomhet uansett hvilken anledning, og nå kan du kjøpe herlighetene i vår nettbutikk! Se vår nettbutikk: FairPlay Design for Divine Sjokolade.
Med dette, skal du få en oppskrift på fransk sjokoladekake, som er både helt nydelig på smak og enkel å lage! Mmm!!!


 Fransk sjokoladekake:

300 g Sjokolade (2 plater 70% Divine sjokolade og 1 plate dronningsjokolade)
340 g Sukker
1 dl Vann
5 Egg (romtemperert)
190 g Smør (romtemperert)
Ha sjokolade og smør i en foodprocessor og bland sammen. Ha sukker og vann i en kjele og kok til sukkerlake. Ha den varme sukkerlaken i sjokoladeblandingen og rør sammen til en jevn røre. Ha dette i en ildfast form eller brownies panne, og sett i ovnen i en stror, dyp langpanne som du fyller med varmt vann.

Kaken skal stå i vannbad med vann til ca halveis opp på formen. Stekes på 180 grader i 15-20 minutter.
Ta kaken ut og la den avkjøles før du setter den i kjøleskapet i minst 3 timer, men gjerne over natten..

Denne kaken er enkel å lage og ekstra spennende med Divine sjokolade med smak. Prøv f.eks med mørk sjokolade med bringebær eller mintcrisp, for en herlig og sommerlig sjokoladekake i disse kalde tider.
Pynt med friske bær og ha krem/is på siden.


Og... VoiLà!

Ha en fin Valentines-dag! :)

1 kommentar: