onsdag 22. februar 2012

Sjokolade på hjernen og smaksprøve i butikken!

Etter å ha lagt ut to innlegg med Divine sjokolade i fokus, får dere nå et tredje..
Amie har laget kjempegode sjokoladetrøfler av mørk sjokolade med bringebær, ingefær/appelsin og litt hvit sjokolade,.rullet i kokos, havsalt, makedamia og para-nøtter.
Det finnes utallige oppskrifter på sjokoladetrøfler og man kan lage sine helt egne varianter. Selv laget jeg dem veldig enkle i første omgang, slik at den rene Divine-smaken kommer fram.
Kom innom for en liten smaksprøve,da vel! :)

Sjokoladetrøfler 
3 ss kremfløte
1 ss usaltet smør
100 g Divine sjokolade (70% mørk, hvit, etc.)

Valgfritt: 50-100 g valgfri Divine sjokolade til dypping/lag 2.

Slik gjør du:

Ha smør og fløte i vannbad. La det koke i et minutt,rør litt og ta deretter kjelen av varmen.

Brekk sjokoladen i biter og ha den i kjelen. Rør til sjokoladen har smeltet.

Hell sjokoladeblandingen i en bakepapirkledd form, og sett den i kjøleskapet i 1-2 timer, til blandingen er fast.

Del sjokoladeblandingen i biter av valgfri størrelse og trill dem til kuler. Sett kulene i kjøleskapet i ca 30 minutter.

Valgfritt: Smelt melkesjokoladen over vannbad, og la det avkjøles litt. Dypp deretter kulene i den smeltede sjokoladen. (dersom du ønsker et tynt lag hvit/mørk sjokolade utenpå selve sjokoladekjernen)

Oppbevar trøflene kjølig.

Lykke til! :))

"Chocolate Makes The World Go Round"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar